Behandelingen

Algemene Kinesitherapie

Algemene Kinesitherapie

Rugklachten, schouderklachten, pijn aan de knie, een omgeslagen enkel, ... Feel Free To Move biedt de nodige hulp en technieken die nodig zijn om jouw pijn zo specifiek mogelijk aan te pakken en je verder op weg te helpen naar een leven zonder klachten.

Lees meer
Sportkinesitherapie

Sportkinesitherapie

Wil je zo snel mogelijk weer presteren op je oude niveau? Heb je klachten die herhaaldelijk terugkeren tijdens het sporten? Revalideren na een kruisbandreconstructie? ... Onze materialen, ons kunstgras en onze sportkinesitherapeuten staan klaar om je klachtenvrij aan het sporten te krijgen.

Lees meer
Neurologische Revalidatie

Neurologische Revalidatie

Van hersenbloedingen, de Ziekte van Parkinson en traumatische hersenletsels tot meer zeldzame neurologische aandoeningen als ALS, de Ziekte van Steinert, Cerebrale Parese etc. Neurologische revalidatie heeft als doel het behouden en/of verbeteren van uw functionele mogelijkheden.

Lees meer
Fasciatherapie

Fasciatherapie

Fasciatherapie is een vernieuwend kinesitherapeutisch concept dat inwerkt op de vier domeinen die van toepassing kunnen zijn op jouw persoonlijke klachten en symptomen: lichaam, fysiologie, emotie en levenslust.

Lees meer
Post-operatieve en Post-traumatische revalidatie

Post-operatieve en Post-traumatische revalidatie

Complexe fracturen, Ilizarov, heup-, knie- en schouderprotheses, ... Na trauma's en operaties kan de weg naar herstel lang lijken. Met de nodige aandacht voor het psychologische, het weefselherstel en alle aspecten rond de revalidatie, begeleiden we je mee om terug de oude te worden.

Lees meer
Pre-& Postnatale Kinesitherapie

Pre-& Postnatale Kinesitherapie

Wil je als (toekomstige) mama zowel fysisch als psychisch goed voorbereid zijn op de geboorte van je kindje(s) in combinatie met een goed herstel achteraf? Kinesitherapie tijdens de zwangerschap en na de bevalling kan jou hier perfect bij helpen. Ook de papa mag deelnemen aan de prenatale sessies.

Lees meer
Bekkenbodemrevalidatie

Bekkenbodemrevalidatie

Voor en na operaties van de blaas, baarmoeder of prostaat is het vaak nodig om de bekkenbodem te trainen. Ook kinderen met plas- en stoelgangproblemen en mama's voor en na de bevalling kunnen hiervoor komen oefenen.

Lees meer
Relaxatietherapie

Relaxatietherapie

Last van hyperventilatie, burn-out, slaapproblemen, angstaanvallen, stress, etc. ? Relaxatietherapie en ontspanningstechnieken kunnen een oplossing bieden om uw lichaam en geest weer tot rust te brengen. Hierbij wordt een specifieke, gerichte therapie aangeboden om u van uw klachten af te helpen.

Lees meer
Dry Needling

Dry Needling

Overbelasting van de spier, opstapeling van spanning, het ontwikkelen van triggerpunten die gepaard gaan met een heel gamma aan uitstralingspatronen, ... Dry Needling gaat op een zeer effectieve en doeltreffende manier dit soort klachten verhelpen.

Lees meer
Shockwave Therapie

Shockwave Therapie

Calcificaties aan de schouder, ontsteking aan de achillespees, tenniselleboog, ... Shockwave therapie verbetert de stofwisseling en de doorbloeding in het pijngebied. Het is een meerwaarde voor locale klachten als toevoeging aan de revalidatie.

Lees meer
Indiba

Indiba

Indiba is een vorm van celtherapie die gebruikt wordt om locale doorbloeding, herstel en de stofwisseling te optimaliseren. In combinatie met onze manuele therapeutische handelingen wordt de werking van onze handen "versterkt".

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x