Praktisch

Praktisch

Is dit uw eerste afspraak

Bent u op zoek naar informatie in verband met de coronamaatregelen

Weet u niet hoe u best uw afspraak kan annuleren

Hier geven we u een antwoord op uw vragen. Aarzel niet om ons te contacteren.Coronamaatregelen

Gelieve uw afspraak te annuleren indien:

  • U hoest, zich grieperig voelt en/of koorts heeft
  • Iemand in uw naaste omgeving besmet is (geweest) met COVID-19
  • U de laatste 14 dagen COVID-19 symptomen vertoond heeft

Het dragen van een mondmasker blijft verplicht

  • De therapeut zelf is voorzien van het best mogelijke materiaal
  • Gelieve ten allen tijden uw mondmasker te dragen
  • Wanneer uw behandeling het niet toelaat een masker te dragen, volgt u de instructies van uw therapeut

Neem uw eigen handdoek mee

  • Indien uw therapie voornamelijk uit oefentherapie bestaat, neemt u altijd uw handdoek mee
  • Bij manuele therapie is dit aangeraden, niet verplichtIs dit uw eerste afspraak?

Is dit je eerste afspraak

Neem dan zeker je voorschrift, je identiteitskaart en een vignetje van je mutualiteit mee. Daarna helpen wij jou verder. 

De eerste behandeling begint altijd met een uitgebreid gesprek waarin u ons een gedetailleerd beeld geeft over uw klachten. Na een specifiek onderzoek door onze therapeuten hebben we voldoende informatie om uw klachten in zijn geheel aan te pakken. 

Afspraak annuleren?

Wanneer u niet naar uw afspraak kan komen, vragen wij u om dit tijdig te laten weten. Verwittig een van onze therapeuten minstens een dag op voorhand

Bij het niet opdagen op uw afspraak zijn we genoodzaakt dit aan te rekenen. Vergeet niet dat andere patiĆ«nten een beurt ontnomen wordt als u niet komt opdagen. 

Het kan altijd voorvallen dat er last minute iets gebeurt waardoor dit niet mogelijk is. Dan verzoeken we u toch te bellen naar onze praktijk. Zo is uw therapeut op de hoogte en maken we graag een nieuwe afspraak voor u. 

Online afspraken

Feel Free To Move biedt u de mogelijkheid aan om online afspraken te maken. Dit kan u doen door te klikken op 'maak een afspraak'. Deze knop vindt u terug op zo goed als elke pagina op deze website. 

Wanneer u dit doet, wordt u doorverwezen naar een externe pagina. Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om bij een therapeut naar keuze een afspraak te maken. Hou hierbij uw identiteitskaart in de buurt. Er zal naar uw INSZ-nummer gevraagd worden. Deze vindt u terug op de achterkant van uw ID. 

Let op: bij specifieke behandelingen kijkt u best eerst welke therapeut de nodige specialisaties achter de rug heeft. Dit is vooral belangrijk bij bekkenbodemrevalidatie, pre- & postnatale kine, etc. Zo bieden wij u de beste zorg aan.

Toegankelijkheid

Naast onze praktijk vindt u voldoende parking. Indien u niet goed te been bent, hoeft u niet onnodig ver te stappen. 

Voor personen die met een rolstoel of krukken de praktijk komen bezoeken, hebben we onze accommodatie zo goed mogelijk aangepast. U hoeft geen trappen te doen bij het binnenkomen van ons gebouw.

Bij wie kan ik terecht voor een specifieke behandeling?

Indien u een specifieke behandeling nodig heeft en niet goed weet bij wie u terecht kan, kan u alle nodige info vinden op onze pagina: team

Per therapeut vindt u een opsomming van de verworven specialisaties of gevolgde opleidingen. Zo voorzien wij de best mogelijke zorg in kader van uw behandeling.

Huisbezoeken

Indien u uw woning echt niet kan verlaten, komen onze therapeuten ook aan huis. Hiervoor neemt u best telefonisch contact op.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x