Onze praktijk

Onze praktijk

Feel Free To Move

In 1994 zijn Dirk Bellemans en Katrine Storms gestart met de praktijk Kinesitherapie Bellemans-Storms. Deze hebben ze opgebouwd tot de groepspraktijk Feel Free To Move waarin een team van 9 therapeuten hetzelfde doel heeft: u, de patiënt, klachtenvrij maken en begeleiden naar uw doelen

In onze praktijk bieden wij u een wetenschappelijk onderbouwde, gespecialiseerde en individuele behandeling die perfect aansluit bij uw pijn of klachten. U kunt steeds rekenen op een individuele, kwaliteitsvolle behandeling in onze praktijk of, indien u zich niet kunt verplaatsen, bij u thuis. 

Het sterkste punt van onze praktijk is de uitgebreide waaier aan specifieke therapieën die we u kunnen aanbieden. Elke therapeut heeft zijn eigen sterke punten. We blijven ons opleiden, we blijven bijstuderen en we blijven bijleren op welke manier ook, allemaal om u zo goed mogelijk te helpen. De lijst van specialisaties vindt u terug onder het vak 'behandelingen'. Doordat we in nauw contact staan met de dokterspraktijken in de omgeving, wordt uw klacht multidisciplinair aangepakt. De goede communicatie van beide kanten zorgt voor een optimale opvolging van uw revalidatie.  

Wij werken enkel op afspraak doorheen de week, van MA tot VRIJ

Aarzel niet om ons te contacteren. {{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x