Wouter Bellemans

Wouter Bellemans

Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie Sport

  • Algemene Kinesitherapie
  • Sportkinesitherapie 
  • ACL Revalidatie
  • Dry Needling
  • Analysing Running Technique & Running Re-education 
  • Medical Screening

 'Sinds 2019 ben ik afgestudeerd aan de KU Leuven als Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie Sport. Gedurende mijn opleiding heb ik 1 doel opgebouwd: atleten begeleiden naar het hoogst mogelijke niveau. De laatste 2 jaar van mijn studies heb ik zowel op nationaal als internationaal vlak geprobeerd te proeven van het absolute topniveau. Door o.a. stages in Londen ben ik in contact gekomen met (olympische) atleten op weg naar het hoogtepunt van hun carrière. Dit was de perfecte leerschool om met de juiste bagage aan mijn carrière als kinesitherapeut te beginnen. Naast mijn focus op sport, kan je bij mij ook terecht voor algemene kinesitherapie. Jaarlijks volg ik meerdere opleidingen om up-to-date te blijven en telkens nieuwe inzichten te ontwikkelen. 

Momenteel hou ik me actief bezig met lopen, fietsen, voetbal en padel. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, vertrek ik graag een weekje naar het buitenland om te surfen. Op rustige momenten verdiep ik mijzelf graag in boeken rond communicatie, mindset en de menselijke psychologie. 

Ik vind het belangrijk om in direct contact te staan met elke persoon en het probleem breder aan te pakken dan alleen het letsel zelf. Door mee te gaan in het denken van de patiënt zetten we samen de geschikte therapie op gang en bouwen we naar het gewenste doel. '


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x