Thomas Van Muysen

Thomas Van Muysen

Master in de revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie manuele therapie

  • Algemene Kinesitherapie
  • Sportkinesitherapie
  • Taping en bandageren


Begin 2023 behaalde ik mijn diploma revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KULeuven met als specialisatie manuele therapie. Door mijn interesse in sport heb ik de sport-specifieke revalidatievakken, aangeboden door de KULeuven, extra opgenomen.

Op de schoolbanken braaf les volgen, was niet voor mij weggelegd. Ik miste beweging! Mijn vrije tijd besteedde ik aan sporten met vrienden. Zo deed ik aan tafeltennis, volleybal, basketbal, voetbal, klimmen…zolang ik maar niet moest stilzitten.

Mijn interesse voor sport bracht me tot de keuze voor de opleiding tot kinesitherapeut. Omdat ik mijn visie breed wil houden, ben ik afgestudeerd in manuele technieken alsook in sportkinesitherapie zodanig dat ik elk probleem vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen. Als therapeut wil ik blijven groeien door mij up-to-date te houden met verschillende opleidingen. Een wederzijds vertrouwen vind ik een belangrijk startpunt om samen met de patiënt het probleem aan te pakken.

Momenteel ben ik werkzaam als kinesitherapeut bij de Elite Jeugd van OHL waar ik tijdens de trainingen de groei van spelers opvolg en spelers met pijn begeleid.

Zelf houd ik me momenteel bezig met zaalvoetbal, fitness en zwemmen. Daarnaast spendeer ik graag tijd met mijn familie en vrienden tijdens een uitje, etentje of avondje stappen.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x