Jules Sybertz

Jules Sybertz

Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie Sport

  • Algemene kinesitherapie
  • Sportkinesitherapie
  • Physical Coaching - NASM 
  • Analysing running technique & re-education
  • Bloodflow restriction

'In 2020 ben ik afgestudeerd aan de KU Leuven als Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met optie sport. Daarna behaalde ik het diploma 'personal trainer' volgens NASM (ereps level 4) en volgde ik opleidingen rond loopanalyse en blood flow restriction training. In de toekomst ben ik van plan nog extra opleidingen te volgen omtrent de revalidatie en/of prestatieverbetering van de al dan niet recreatieve sporter.

Van kleins af aan ben ik erg geïnteresseerd geweest in sport en de bewegende mens. Na mijn studies sportwetenschappen leek kinesitherapie mij een logische en achteraf gezien ook de juiste keuze. Tot mijn 16 jaar was ik actief als voetballer waarna ik me verdiepte in kracht- en conditietraining. Momenteel combineer ik dit graag met af en toe een wedstrijdje padel. Op vakantie hou ik ervan om te skiën, surfen of diepzeeduiken. Verder hou ik me in mijn vrije tijd graag bezig met muziek of het lezen van boeken. 


Als kinesitherapeut tracht ik samen met de patiënt de oorzaak van het probleem te onderzoeken, een onderbouwd revalidatieplan aan te bieden en te bekijken hoe men op lange termijn het gewenste niveau van activiteiten kan blijven behouden.'


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x