Hanne Damiaens

Hanne Damiaens

Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie.

  • Algemene kinesitherapie
  • Neurologie

"In 2019 behaalde ik mijn Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij neurologische aandoeningen aan de KU Leuven. Tijdens mijn studie had ik de unieke kans om een waardevolle ervaring op te doen door een buitenlandse stage in Duitsland te volgen. 

Mijn passie voor het behandelen van nekklachten, rugklachten en letsels van het onderste en bovenste lidmaat leidde me naar een verdere specialisatie. Ik voltooide een Master na Master in Musculoskeletale Aandoeningen, met een focus op Manuele Therapie. Dit stelde me in staat mijn kennis en vaardigheden op dit gebied naar een hoger niveau te tillen. 

Omdat binnen revalidatie nieuwe inzichten en behandelingsmethoden voortdurend evolueren, vind ik het van groot belang om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Ik investeer regelmatig in mijn professionele groei door middel van bijscholing, waardoor ik altijd de best mogelijke zorg aan mijn patiĆ«nten kan bieden. 

Naast mijn werk als kinesitherapeut heb ik een andere passie: dans. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om me te uiten en te ontspannen door te dansen. Deze creatieve uitlaatklep is een aangename aanvulling op mijn leven en draagt bij aan mijn evenwicht tussen werk en plezier."{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x